Enkelt att montera flaklock på din Navara

Det finns många smarta tillbehör till din NP Navara som kan underlätta din verksamhet på ett smart sätt. Det finns bland annat en flakkåpa, en skjutbar lastsläde, öppningsbara rutor, flaklock Navara, infällbart fotsteg, flakinklädnad, m.m.  Dessutom får du 5 års garanti på alla Nissan transportbilar.

Flaklocket monteras enkelt med hjälp av klammer. Det krävs bara två skruvar för att du ska kunna lasta högt utan spill.  Det är ett estetiskt tilltalande flaklock med hög funktionalitet, som gör att du kan arbeta betydligt mer effektivt, lasta högre och inte behöva tänka på att köra överdrivet långsamt för att saker inte ska åka av ditt flak.

Det går att arbeta väldigt smart med hjälp av bra tillbehör till din NP Navara. Du kan själv välja din perfekta kombination mellan lastsläde, flakkåpa, och flaklock. Du kan även välja flakinklädnad, allt för att få den kombination som passar dig bäst.

Ett flaklock ger dig många möjligheter

Exakt vad man använder sin Navara till varierar givetvis från person till person och arbetsområde till arbetsområde. Därför har Nissan försett den här bilen med stora valmöjligheter. Dessa tillbehör kan lätt monteras och du behöver inte mycket omställningstid för att transformera din bil till ett fordon med lite varierande egenskaper.

Flexibilitet och funktionalitet är nyckelordet. Nissan har lång erfarenhet av den här sortens biltillverkning och har byggt upp en stor kompetens kring vad som fungerar och inte fungerar när det gäller den här typen av funktionalitet.

Flaklock är ett smart tillbehör som dig möjligh​​​​​eten att styra hur du själv vill arbeta. Navaran är en stabil, flexibel och pålitlig kompanjon med precis rätt egenskaper. Den har precis de kvaliteter en bra pickup ska ha.